Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada garip cisimler görmek

Rüyada garip cisimler görmek

Rüyada garip cisimler görmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada garip cisimler gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz rekabet ortamları veya mücadele gerektiren durumlar neler yapabileceğinizin ortaya çıkmasına zemin hazırlayabilir.

Rüyada garip cisimler görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada garip olaylar görmek gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada garip insan görmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ticarete adım atacağına işaret eder.

Rüyada garip varlıklar görmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada garip meyveler görmek diploma ve meslek sahibi olacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada garip böcek görmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada garip böcekler görmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada garip kuşlar görmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments