Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çişi yıkamak

Rüyada çişi yıkamak

Rüyada çişi yıkamak belalı kimselerle karşılaşacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, keyfinin kaçacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çişi yıkamak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen veya arasında yaş farkı bulunan gruplarla değişik aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada çiş yıkamak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çişi yıkamak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, şansın yüze güleceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bebek çişi görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çişe girmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada altına büyük çişini yapmak zararın telafi edileceğine, yarınlara bakacağına, zor zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatağa çiş yaptığını görmek kazancının da azalacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kaybettiği şeyi bulmasına işaret eder.

Rüyada yüzüne çiş yapmak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, tüm dileklerin tutacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiş yapan erkek çocuğu görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, işinde verimsiz olacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments