Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne çiş yapmak

Rüyada yüzüne çiş yapmak

Rüyada yüzüne çiş yapmak Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yüzüne çiş yapmak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikler varsa, daha sessiz sedasız halledilmesinde fayda var.

Rüyada yüzüne çiş yapmak evindeki huzurunun yerine geleceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine işarettir.

Rüyada yemeğe çiş yapmak iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada balkonda çiş yapmak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi çiş yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada donuna çiş yapmak büyük bir boşluğa düşeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, huzurun bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada klozete çiş yapmak planların istediği gibi gitmeyeceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada mutfakta çiş yapmak rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada denize çiş yapmak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments