Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağa çiş yaptığını görmek

Rüyada yatağa çiş yaptığını görmek

Rüyada yatağa çiş yaptığını görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatağa çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada yatağına çiş yaptığını görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada yatakta çiş görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, iyi şeyler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatakta çiş yapmak çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatağa çiş yaptığını görmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada yatağa çişini yapmak kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yatağa çiş yapmak günlerinin güzelleşeceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işarettir.

Rüyada yatağına çiş yapmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine inanılır.

Rüyada çişe sıkışmak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments