Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek çişi görmek

Rüyada bebek çişi görmek

Rüyada bebek çişi görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, hayallerindeki eve sahip olacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek çişi gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten veya sert cevaplardan kaçınmalısınız.

Rüyada erkek bebek çiş yaptığını görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada bebek çişi temizlemek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada çiş yapan erkek bebek görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bebek çişi görmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, kazançlı işler yapacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek çiş görmek her zaman neşeli olacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiş yapan bebek görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine inanılır.

Rüyada bebeğin çişini yaptırmak sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğe çiş yaptırmak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments