Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi çişini içmek

Rüyada kendi çişini içmek

Rüyada kendi çişini içmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, makam ve söz sahibi olacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada kendi çişini içmek gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmanızda fayda var.

Rüyada çişini içmek ağız tadının bozulmayacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi çişini içmek rızık bolluğu içinde olacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiş içmek sorunların biteceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına yorulur.

Rüyada çocuğa çişini yaptırmak ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada siyah çiş yaptığını görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, borcunun da hafifleyeceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine inanılır.

Rüyada çok fazla çiş yapmak ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına yorulur.

Rüyada çiş sıçraması görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine işarettir.

Rüyada başkasına çiş yaptırmak geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments