Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare çişi görmek

Rüyada fare çişi görmek

Rüyada fare çişi görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada fare çişi gördüyseniz:

  • Küçük sorunların tartışma ortamı yaratmasına izin vermezseniz, çalışmalarınızı iyi bir şekilde devam ettirebilirsiniz.

Rüyada fare çişi görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada altına çişini yaptığını görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada üstüne çiş yapmak aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta çişini yapmak çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine yorulur.

Rüyada çiş içmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada çok çiş yaptığını görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı çiş yapmak kıdem atlayacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada yorgana çiş yapmak sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments