Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokakta çiş yapmak

Rüyada sokakta çiş yapmak

Rüyada sokakta çiş yapmak sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine işarettir.

Rüyada sokakta çiş yapmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu zorlama eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada sokakta çiş yapmak sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, yüzünün güleceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sokağa çiş yapmak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına yorulur.

Rüyada sokakta kaka yapmak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada sokağa idrar yapmak çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sokakta tuvaletini yapmak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sokakda banyo yapmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına yorulur.

Rüyada sokakta maç yapmak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, büyük zorluklar geçireceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına alamet eder.

Rüyada sokakta tuvalet yapmak çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments