Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lavaboya çiş yapmak

Rüyada lavaboya çiş yapmak

Rüyada lavaboya çiş yapmak bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, başarılarının devam edeceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, kötü günlerinin biteceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işarettir.

Rüyada lavaboya çiş yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları bir deneme ya da test gibi görmeniz yanlış olabilir.

Rüyada lavaboya çiş yapmak araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada banyo lavabosu görmek bir daha kopmayacağına, manevi huzurdan da nasipleneceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına delalet eder.

Rüyada kırık lavabo görmek hayaline kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, kişinin başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz lavabo görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, kazancın katbekat arttırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada lavabo ovmak yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, rahat nedir öğreneceğine delalet eder.

Rüyada lavaboda el yıkamak sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tıkalı lavabo açmak sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lavaboya sümkürmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments