Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe çiş yaptırmak

Rüyada bebeğe çiş yaptırmak

Rüyada bebeğe çiş yaptırmak aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine delalet eder.

Rüyada bebeğe çiş yaptırmak gördüyseniz:

  • Kararsız kaldığınız projelere ya da anlaşmalara imza atmadan önce iki kere düşünmenizde fayda var.

Rüyada çiş yapan bebek görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, o kapıyı kapatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebek çiş yaptığını görmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına tabir olunur.

Rüyada çiş yapan erkek bebek görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, büyük aksilikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek çişi temizlemek başarılarının çoğalacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına inanılır.

Rüyada bebeğe çiş yaptırmak korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiş eden bebek görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Rüyada erkek bebeğin çiş yaptığını görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada altına çiş yapmış bebek görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments