Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiş yapan kedi görmek

Rüyada çiş yapan kedi görmek

Rüyada çiş yapan kedi görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiş yapan kedi gördüyseniz:

  • Bırakın herşey kendiliğinden gelişsin.

Rüyada çiş yapan kedi görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada kedinin çiş yapmasını görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına delalettir.

Rüyada kedi çişi temizlemek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin çiş yaptığını görmek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, sevilip sayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ortalığa çiş yapmak çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada kaka çiş yapmak kalkınacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada erkek bebeğin çiş yaptığını görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiş yıkamak elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments