Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin çiş yaptığını görmek

Rüyada birinin çiş yaptığını görmek

Rüyada birinin çiş yaptığını görmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine delalet eder.

Rüyada birinin çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı olumsuzluklara odaklanmak aslında oldukça faydalı sonuçlar doğurabilecek konuları, olanakları ya da fırsatları kaçırmanıza neden olabilir.

Rüyada çiş yapan bebek görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, yeni mekânlara gireceğine delalet eder.

Rüyada çiş yapanı görmek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına inanılır.

Rüyada altına çiş yapmış bebek görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin çiş yaptığını görmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine işarettir.

Rüyada kiloduna çiş yapmak gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalete çişini yapmak rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada insan çişi görmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu çişe tutmak maddi açıdan borçların ödeneceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, yaptığı işte sivrileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments