Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiş ve kaka yapmak

Rüyada çiş ve kaka yapmak

Rüyada çiş ve kaka yapmak problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada çiş ve kaka yapmak gördüyseniz:

  • İnsanlar şikayet veya eleştirilere aşırı tepkiler verebilirler.

Rüyada çiş kaka yapmak sağlığın bozulacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerinden belirsizlik olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaka ve çiş yapmak yeni bir sorumluluk altına gireceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada kaka çiş yapmak kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine alamet eder.

Rüyada çiş ve kaka yapmak insanlar tarafından tanınan biri olacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine delalettir.

Rüyada kaka çiş görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiş ve kaka görmek yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, şansın ve bahtın da açılacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada kaka ve çiş görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada çiş kaka görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments