Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiş ve kaka görmek

Rüyada çiş ve kaka görmek

Rüyada çiş ve kaka görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, darlanacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiş ve kaka gördüyseniz:

  • Kararlı adımlar atabilir veya bazı kararlar alabilirsiniz.

Rüyada çiş kaka yapmak maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine işarettir.

Rüyada çiş ve kaka yapmak yapılan işte geriye düşüleceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına tabir olunur.

Rüyada çiş kaka görmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına inanılır.

Rüyada kaka ve çiş görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine yorulur.

Rüyada kaka çiş yapmak hasta ise şifa bulacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaka çiş görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada kaka ve çiş yapmak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, zor günlerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada çiş ve kaka görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments