Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka çiş görmek

Rüyada kaka çiş görmek

Rüyada kaka çiş görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, başarının düşeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaka çiş gördüyseniz:

  • Ufak tefek rahatsızlıkların sebebi geçmişte yaşananlar olabilir.

Rüyada kaka çiş görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına işaret eder.

Rüyada kaka çiş yapmak rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada çiş ve kaka görmek sevilen bir işe ortak olunacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine alamet eder.

Rüyada kaka ve çiş görmek çok yoğun çalışacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine yorulur.

Rüyada kaka ve çiş yapmak gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiş ve kaka yapmak onların başarıları ile övüneceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalettir.

Rüyada çiş kaka yapmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Rüyada çiş kaka görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments