Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka çiş yapmak

Rüyada kaka çiş yapmak

Rüyada kaka çiş yapmak her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, afiyete ereceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine işaret eder.

Rüyada kaka çiş yapmak gördüyseniz:

  • Belli konulara odaklanmamanız ya da gerçeklere bağlı kalmamanız durumunda imajınıza, arkadaşlıklarınıza veya mevcut pozisyonunuza zarar verebilecek bir durumun ortasında kalabilirsiniz.

Rüyada çiş ve kaka yapmak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada çiş kaka yapmak güzelleşeceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaka ve çiş yapmak dünya hayatında huzurlu olmaya, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada kaka çiş yapmak yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ticaretinin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çiş ve kaka görmek hayırlı kararlar alacağına, huzurunun bozulacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kaka çiş görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada çiş kaka görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına işarettir.

Rüyada kaka ve çiş görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, verilen  sözlerin tutulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments