Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka ve çiş görmek

Rüyada kaka ve çiş görmek

Rüyada kaka ve çiş görmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, başarıların artacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaka ve çiş gördüyseniz:

  • Belli işlerinizi veya planlarınızı yürürlüğe koyma ya da ilerletme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Rüyada çiş ve kaka yapmak çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına alamet eder.

Rüyada çiş ve kaka görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kaka ve çiş görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaka çiş görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, borçlanacağına tabir olunur.

Rüyada kaka ve çiş yapmak çok güzel bir mevkiye geleceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine tabir olunur.

Rüyada çiş kaka yapmak husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada kaka çiş yapmak onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada çiş kaka görmek aksine daha da zorlaştıracağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments