Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiş kaka görmek

Rüyada çiş kaka görmek

Rüyada çiş kaka görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, rızkın artacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına delalettir.

Rüyada çiş kaka gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız da çevrede tepkilere sebep olabilir.

Rüyada çiş kaka görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına yorulur.

Rüyada çiş ve kaka görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiş ve kaka yapmak aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada kaka ve çiş yapmak maddi ve manevi olarak destek olacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaka ve çiş görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada çiş kaka yapmak üzüntülerin sevince döneceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaka çiş yapmak kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına delalettir.

Rüyada kaka çiş görmek ekmeğinin azalmayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments