Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kaba çiş yapmak

Rüyada bir kaba çiş yapmak

Rüyada bir kaba çiş yapmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, zengin için yoksulluğa, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kaba çiş yapmak gördüyseniz:

  • Size bazı şeyler pazarlamaya veya sizi bazı konularda ikna etmeye çalışan kişiler inandırıcılıktan uzak olabilir.

Rüyada bir kaba çiş yapmak işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kaba idrar yapmak maddi güç sahibi olacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaba et görmek işlerin rast gideceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına yorulur.

Rüyada duvar kabarması görmek evindeki huzurun bozulacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada yastık kabartmak onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin kabarmasını görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada kabarmış ekmek görmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına yorulur.

Rüyada kabartma tozu görmek onunla yaşamını birleştireceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments