Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çişini tuvalete yapmak

Rüyada çişini tuvalete yapmak

Rüyada çişini tuvalete yapmak eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine alamet eder.

Rüyada çişini tuvalete yapmak gördüyseniz:

  • Herkes işini tamamladığında siz herşeyi düzene sokabilirsiniz.

Rüyada temiz tuvalete çiş yapmak ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çişini tuvalete yapmak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, işleri yoluna sokacağına işaret eder.

Rüyada tuvalete çişini yapmak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalete çiş yapmak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, ulvi kimse haline geleceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada tuvalete küçük çiş yapmak kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette çiş görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, kendinden emin adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalete çiş yaptığını görmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette çişini yaptığını görmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments