Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiş aktığını görmek

Rüyada çiş aktığını görmek

Rüyada çiş aktığını görmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada çiş aktığını gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamızda fayda var.

Rüyada çiş aktığını görmek paslı bir çiviye basabileceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivende çiş yapmak satışlarının ya da üretiminin artacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına işarettir.

Rüyada banyoda çiş görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına yorulur.

Rüyada kedi çişi temizlemek ticarette zarar edeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada çiş yapan erkek görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine işarettir.

Rüyada başkasının çiş yaptığını görmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiş temizlediğini görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine inanılır.

Rüyada merdivene çiş yapmak sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments