Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıya çiş yapmak

Rüyada kapıya çiş yapmak

Rüyada kapıya çiş yapmak gerginliğin biteceğine, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kıdem atlayacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, büyük başarıla kazanacağına, daima zinde ve genç kalacağına delalettir.

Rüyada kapıya çiş yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda bazı işaretleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada kapı önüne çiş yapmak sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine inanılır.

Rüyada kapıya çiş yapmak çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, istemediği halde borçlanacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapının önüne çiş yapmak gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada evin ortasına çiş yapmak büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, elindeki işi rayına oturtacağına inanılır.

Rüyada klozete çiş yapmak maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına alamet eder.

Rüyada salona çiş yapmak yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada buzdolabına çiş yapmak uğradığı zararların telafi edileceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kendi çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuğa çiş yapmak aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments