Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiş bulaştığını görmek

Rüyada çiş bulaştığını görmek

Rüyada çiş bulaştığını görmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, aylık gelirinin artacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına delalettir.

Rüyada çiş bulaştığını gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi dert edip, kendinizi üzme meylindesiniz.

Rüyada çiş bulaştığını görmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, dedikodu edeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kızını bulamamak haberler alacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi evini bulamamak her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine inanılır.

Rüyada sperm bulaştığını görmek sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına alamet eder.

Rüyada yemek bulamamak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini aramak bulamamak karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, eşi ile problemler yaşayacağına işarettir.

Rüyada birşey aramak bulamamak çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunu bulamamak yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments