Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek bulamamak

Rüyada yemek bulamamak

Rüyada yemek bulamamak büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine inanılır.

Rüyada yemek bulamamak gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri esnasında önemli olabilecek bir kişiyle tanışabilir ya da karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yemek bulamamak rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına delalettir.

Rüyada ayakkabıyı bulamamak zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına delalettir.

Rüyada çorabı bulamamak birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, çok büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şeyi bulamamak ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, sahip olacağı malın faazlalığına işarettir.

Rüyada kapıyı bulamamak yeni bir makama sahip olunacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına işaret eder.

Rüyada yasini bulamamak bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada babayı bulamamak parasının ve makamının artacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çalışmalarının takdir edileceğine delalet eder.

Rüyada mezar bulamamak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, yeni işlere atılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments