Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birşey aramak bulamamak

Rüyada birşey aramak bulamamak

Rüyada birşey aramak bulamamak malvarlığının artacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birşey aramak bulamamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda katılımcı olmaya yanaşmayan kişiler nedeniyle siz yolunuzdan dönmemelisiniz.

Rüyada aradığı kişiyi bulamamak Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, sevdiği insanların olacağına delalettir.

Rüyada aramak bulamamak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, başarısızlıklara düşeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini aramak bulamamak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini aramak bulamamak ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, keyfin ve geçimin kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada aradığı evi bulamamak hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birşey aramak bulamamak yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada aradığı adresi bulamamak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada birini aramak ama bulamamak üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments