Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evini bulamamak

Rüyada kendi evini bulamamak

Rüyada kendi evini bulamamak aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, başka işler deneyeceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, doğru haber almaya alamet etmektedir.

Rüyada kendi evini bulamamak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler sizinle aynı fikirde olmasa da, siz görüşlerinizde ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada kaybolmak evin yolunu bulamamak hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, fakirliğinin biteceğine delalettir.

Rüyada evin kapisini bulamamak kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, kazancının günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada evin yerini bulamamak sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birinin evini bulamamak pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaybolmak evini bulamamak sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına delalettir.

Rüyada evinin kapısını bulamamak şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada evini bulamadığını görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, işlerin günden güne daha da artacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin yolunu bulamamak diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, faydalı şeyler yapacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments