Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini aramak bulamamak

Rüyada sevdiğini aramak bulamamak

Rüyada sevdiğini aramak bulamamak işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, kalp kırmaya alamet eder.

Rüyada sevdiğini aramak bulamamak gördüyseniz:

  • Metafizik konulara ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada sevdiğini aramak bulamamak rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine yorulur.

Rüyada aradığın kişiyi bulamamak ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Rüyada aradığı adresi bulamamak endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada aramak bulamamak anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalettir.

Rüyada birini aramak ama bulamamak yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına inanılır.

Rüyada aradığı evi bulamamak söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini aramak bulamamak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Rüyada aradığı kişiyi bulamamak ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments