Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu bulamamak

Rüyada oğlunu bulamamak

Rüyada oğlunu bulamamak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına yorulur.

Rüyada oğlunu bulamamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler veya maddi içerikli konular giderek daha karışık bir hal almaya başlayabilir.

Rüyada oğlunu bulamamak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işarettir.

Rüyada anahtar bulamamak bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada istediğini bulamamak problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada adet kanının bulaştığını görmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bokun bulaştığını görmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına yorulur.

Rüyada evin kapisini bulamamak daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonunu bulamamak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada hastalık bulaştırmak ettiği bütün duaların kabul olacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments