Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sperm bulaştığını görmek

Rüyada sperm bulaştığını görmek

Rüyada sperm bulaştığını görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, alkış alacağına, önünün açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına inanılır.

Rüyada sperm bulaştığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Rüyada sperm bulaştığını görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı sperm görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına alamet eder.

Rüyada elinde sperm görmek maddi anlamda zarar edeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına alamet etmektedir.

Rüyada sperm aktığını görmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada çok fazla sperm görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına inanılır.

Rüyada sperm içmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada spermde kan görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin spermini görmek hayal edilenlere ulaşılamayacağına, daha sonra işlerin açılacağına, başarıdan başarıya koşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments