Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük abdest yapmak

Rüyada küçük abdest yapmak

Rüyada küçük abdest yapmak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, nahoş sözler işiteceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına yorulur.

Rüyada küçük abdest yapmak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararları veya yaptığınız bir seçimi sorgulayabilirsiniz.

Rüyada tuvalette küçük abdestini yapmak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalet eder.

Rüyada ayakta küçük abdestini yapmak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalete küçük abdestini yapmak makamını garantileyeceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine delalet eder.

Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak böylelikle yüzünün güleceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük abdest yapmak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük abdestini yapmak tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada büyük ve küçük abdest yapmak iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine işarettir.

Rüyada altına küçük abdestini yapmak anne babanın birbirine düşeceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments