Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalete küçük abdestini yapmak

Rüyada tuvalete küçük abdestini yapmak

Rüyada tuvalete küçük abdestini yapmak çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine alamet eder.

Rüyada tuvalete küçük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Romantizm veya keyifli planlar birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilerle yakınlaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada tuvalete küçük abdestini yapmak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalete küçük abdest yapmak illet hastalıklara tutulmayacağına, imkânlarının azalacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına işaret eder.

Rüyada tuvalette küçük abdestini yapmak bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına yorulur.

Rüyada tuvalette küçük abdest bozmak zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine yorulur.

Rüyada altına küçük abdestini yapmak hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Rüyada küçük abdest yapmak büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına yorulur.

Rüyada küçük abdestini yapmak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, karlı işler alacağına işarettir.

Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments