Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin ayakkabı giymek

Rüyada çirkin ayakkabı giymek

Rüyada çirkin ayakkabı giymek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, mutluluğunun daim olacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine delalettir.

Rüyada çirkin ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Rüyada çirkin ayakkabı giymek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çirkin ayakkabı görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada çirkin giymek hayırlı bir haber alınacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, yeni kapılar açılacağına işaret eder.

Rüyada çirkin elbise giymek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada çirkin bir gelinlik giymek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine delalettir.

Rüyada ölünün ayakkabısını giymek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada ayakkabıyı çorapsız giymek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, insan sevindireceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada krem rengi ayakkabı giymek kötü kişilerle karşılaşacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments