Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin dede görmek

Rüyada çirkin dede görmek

Rüyada çirkin dede görmek evlat sahibi olunacağına, sayılacağına ve sevileceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, işlerin iyiye gideceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine delalettir.

Rüyada çirkin dede gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi genişletmek için faaliyetlerde bulunmalısınız.

Rüyada çirkin dede görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada güzel birini çirkin görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, engellerden kurtulacağına işarettir.

Rüyada çirkin ve yaşlı kadın görmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, canının sıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızı çirkin görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu çirkin görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine alamet eder.

Rüyada çirkin cüce görmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, bilgi ile donanacağına yorulur.

Rüyada çirkin ev görmek hoşluklarla karşılaşacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments