Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu çirkin görmek

Rüyada çocuğunu çirkin görmek

Rüyada çocuğunu çirkin görmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, düşmanların çok üzüleceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu çirkin gördüyseniz:

  • Sizden beklentileri olan kişileri ya da genel anlamda yapılması gereken şeyleri yapma konusunda kendinizi hayal kırıklığına uğratmamanızda fayda var.

Rüyada çocuğunu çirkin görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin erkek çocuğu görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel birinin çirkinleştiğini görmek rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin adamdan kaçmak iyileşeceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına delalet eder.

Rüyada çirkin ayakkabı giymek çeşitli fırsatlar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına inanılır.

Rüyada çirkin biriyle nişanlanmak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada aynada yüzünü çirkin görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada çirkin giymek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, haksızlıklara uğranılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments