Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kızı çirkin görmek

Rüyada bir kızı çirkin görmek

Rüyada bir kızı çirkin görmek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kızı çirkin gördüyseniz:

  • Coşkulu sunumlar istenilen kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada sevdiği kızı çirkin görmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada kızı çirkin görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, nimet ve berekete ereceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Rüyada bir kızı çirkin görmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada güzel bir kızı çirkin görmek borcunun kalmayacağına, emeklerinin heba olacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı çirkin görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Rüyada çirkin kızla evlenmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çirkin ördek görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, sağlık sorunlarının artacağına yorulur.

Rüyada birinin yüzünü çirkin görmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments