Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin bayan görmek

Rüyada çirkin bayan görmek

Rüyada çirkin bayan görmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çirkin bayan gördüyseniz:

  • Hangisini tercih etseniz diğeri sizi üzecek gibi görünüyor.

Rüyada çirkin bayan görmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine delalettir.

Rüyada birinin yüzünü çirkin görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, sıkıntının günden güne artacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine delalettir.

Rüyada bebeğini çirkin görmek para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, mevki kaybına uğrayacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güzel bir kadını çirkin görmek bazı sorunlarla uğraşılacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzü çirkin görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çirkin tavuk görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ikinci bir şans vereceğine rivayet eder.

Rüyada çirkin gelin damat görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını çirkin görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments