Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşını çirkin görmek

Rüyada erkek arkadaşını çirkin görmek

Rüyada erkek arkadaşını çirkin görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına delalettir.

Rüyada erkek arkadaşını çirkin gördüyseniz:

  • Ne kadar çok bilgi toplarsanız o kadar kolay karar verebilirsiniz.

Rüyada erkek arkadaşını çirkin görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının çirkinleştiğini görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çirkin bir erkek bebek görmek bazı konularda önayak olunacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeği çirkin görmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada çirkin erkek çocuğu görmek hasta olanın da iyileşeceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada çirkin erkek yüzü görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada çirkin bir erkek görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çirkin erkek bebek doğurmak kendi hataları ile yüzleşeceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments