Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğini çirkin görmek

Rüyada bebeğini çirkin görmek

Rüyada bebeğini çirkin görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, güven kaybına uğrayacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğini çirkin gördüyseniz:

  • Gözden kaçırmamanız gereken bir diğer noktada ilişkileriniz sırasında yakın çevrenizin söylediklerinden çok etkileniyorsunuz.

Rüyada çirkin bebeğinin olduğunu görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çirkin bebek emzirmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok çirkin bebek görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalet eder.

Rüyada çirkin bebek doğurmak büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin erkek bebek doğurmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çirkin bir erkek bebek görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada bebeğini çirkin görmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına yorulur.

Rüyada doğacak bebeğini çirkin görmek iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments