Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinlerle savaşmak

Rüyada cinlerle savaşmak

Rüyada cinlerle savaşmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cinlerle savaşmak gördüyseniz:

  • Ani hareketlere bağlı sakarlıklara dikkat etmeli, ani tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada cinle savaşmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya rivayet eder.

Rüyada cinlerle savaşmak ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada uhud savaşında savaşmak duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada gemide savaşmak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurtlarla savaşmak mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yılanlarla savaşmak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, aile saadetinin artacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada savaşmak ateş etmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kediyle savaşmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments