Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyle savaşmak

Rüyada kediyle savaşmak

Rüyada kediyle savaşmak müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, hayırlı haberler duyacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kediyle savaşmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine bağlı problemler veya yarattıkları dramatik ortam nedeniyle zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada kedilerle savaşmak kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada kediyle savaşmak sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, dünya malına kavuşulacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine işaret eder.

Rüyada askere gidip savaşmak rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kafirle savaşmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Rüyada azraille savaşmak sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına delalettir.

Rüyada asker olarak savaşmak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine işarettir.

Rüyada robotla savaşmak evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, merdiven atlayacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada cinlerle savaşmak eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments