Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uhud savaşında savaşmak

Rüyada uhud savaşında savaşmak

Rüyada uhud savaşında savaşmak özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, hasretliğin biteceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, sorunlarının birken beş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uhud savaşında savaşmak gördüyseniz:

  • Hatta, yeni aşklar veya mevcut aşkları güçlendirme fırsatı söz konusu olabilir.

Rüyada uhud savaşında savaşmak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine alamet eder.

Rüyada kurtla savaşmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine delalettir.

Rüyada gemide savaşmak hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada asker olmak savaşmak bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine tabir olunur.

Rüyada silahsız savaşmak başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sağlık ve şifa bulacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına yorulmaktadır.

Rüyada terörle savaşmak sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına yorulur.

Rüyada kafirlerle savaşmak eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker olup savaşmak hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments