Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanlarla savaşmak

Rüyada yılanlarla savaşmak

Rüyada yılanlarla savaşmak çok büyük kısmetler elde edileceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanlarla savaşmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kanallardan beklenmedik yardımlar söz konusu olabilir.

Rüyada yılanlarla savaşmak ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada yılanla savaşmak neşeli bir hayat süreceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret eder.

Rüyada hristiyanlarla savaşmak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, mekân değiştireceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına işarettir.

Rüyada zombilerle savaşmak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada müslümanlık için savaşmak masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, işinde yükseleceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla savaşmak her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini düzene sokacağına işarettir.

Rüyada cephede savaşmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, açların doyacağına rivayet eder.

Rüyada atla savaşmak konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments