Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide savaşmak

Rüyada gemide savaşmak

Rüyada gemide savaşmak hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, maddi açıdan ferahlayacağına, dertlerin aşılacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya işaret eder.

Rüyada gemide savaşmak gördüyseniz:

  • Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz, oysa bazı şeyler tatmin edici boyutlara ulaşacak.

Rüyada gemide savaşmak baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, yaşamının uzun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada din uğruna savaşmak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, zararını tamamen kapatacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savaşmak ve kazanmak tüm beklentilerini yerine getireceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine işaret eder.

Rüyada asker olup savaşmak sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, başarılarının takdir edileceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada biriyle savaşmak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker olarak savaşmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada pkk savaşmak borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, o kişiye zararının dokunacağına, hak yolunu tutacağına inanılır.

Rüyada deccalle savaşmak tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, rızkının çeşitleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments