Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlarla savaşmak

Rüyada kurtlarla savaşmak

Rüyada kurtlarla savaşmak hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, kendi bildiğini okuyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurtlarla savaşmak gördüyseniz:

  • Estetikle, sanatla veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili başlıklarda para kazanma şansı doğabilir.

Rüyada kurtlarla savaşmak kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurtla savaşmak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, isteklerinin erteleneceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada asker olmak savaşmak aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kılıçlarla savaşmak ekmeğinin kesilmeyeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına inanılır.

Rüyada savaşmak ateş etmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, çocuk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada şeytan savaşmak bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, kariyerinde atılım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçakla savaşmak işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada teröristlerle savaşmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments