Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaşmak ateş etmek

Rüyada savaşmak ateş etmek

Rüyada savaşmak ateş etmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, böylelikle yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada savaşmak ateş etmek gördüyseniz:

  • Geçmiş hataları tekrarlamamakta fayda var.

Rüyada savaşmak ateş etmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine delalettir.

Rüyada kılıçla savaşmak sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına inanılır.

Rüyada hayvanlarla savaşmak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyle savaşmak elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada at üstünde savaşmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına delalet eder.

Rüyada denizde savaşmak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada savaşmak düşman öldürmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askerlerle savaşmak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments