Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cinle göz göze gelmek

Rüyada cinle göz göze gelmek

Rüyada cinle göz göze gelmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada cinle göz göze gelmek gördüyseniz:

  • Belli ilişki, iş birliği, plan veya işler konunda seçimler yapmanız, aynı zamanda, aslında başarılı olamayacak ya da beli bir noktada dağılma ihtimali olan konulara onay vermeniz veya kendinizi bağlamanız anlamına geliyor olabilir.

Rüyada cinle göz göze gelmek sıkıntılarını atlatacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkek göz göze gelmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, kişinin şifa bulacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle göz göze gelmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine delalet eder.

Rüyada bir kadınla göz göze gelmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze gelmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada yılanla göz göze gelmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada ölüyle göz göze gelmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına rivayet eder.

Rüyada kızla göz göze gelmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments