Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle göz göze gelmek

Rüyada sevgiliyle göz göze gelmek

Rüyada sevgiliyle göz göze gelmek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle göz göze gelmek gördüyseniz:

  • Başkaları üzerine baskı kurmamalı veya kendinizin istemediğiniz bir yöne yönlendirilmenize izin vermemelisiniz.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze gelmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle göz göze gelmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkekle göz göze gelmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kızla göz göze gelmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin insanla göz göze gelmek büyük başarılara imza atılacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadınla göz göze gelmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada ölüyle göz göze gelmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına alamet eder.

Rüyada bir erkek göz göze gelmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments