Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle göz göze gelmek

Rüyada ölüyle göz göze gelmek

Rüyada ölüyle göz göze gelmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına inanılır.

Rüyada ölüyle göz göze gelmek gördüyseniz:

  • Farkı yavaş yavaş hissedebilirsiniz.

Rüyada ölüyle göz göze gelmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada birisiyle göz göze gelmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle göz göze gelmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle göz göze gelmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, ortaklıkların bozulacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkekle göz göze gelmek kendi işinin başına geçeceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada cinle göz göze gelmek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına alamet eder.

Rüyada köpekle göz göze gelmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkek göz göze gelmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments