Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızla göz göze gelmek

Rüyada kızla göz göze gelmek

Rüyada kızla göz göze gelmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine yorulur.

Rüyada kızla göz göze gelmek gördüyseniz:

  • Çabuk davranabilirseniz durumu kurtarabilirsiniz.

Rüyada kızla göz göze gelmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kızla göz göze gelmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpekle göz göze gelmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada birisiyle göz göze gelmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle göz göze gelmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze gelmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyle göz göze gelmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada cinle göz göze gelmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, araba alınacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments