Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadınla göz göze gelmek

Rüyada bir kadınla göz göze gelmek

Rüyada bir kadınla göz göze gelmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadınla göz göze gelmek gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk yeni şeyler öğrenmenizi veya bazı işleri farklı yöntemlerle ele almanızı sağlayabilir.

Rüyada kadınla göz göze gelmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadınla göz göze gelmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanla göz göze gelmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, çok mutlu olunacağına, hayırlı bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada ölmüş biriyle göz göze gelmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle göz göze gelmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin insanla göz göze gelmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada göz göze geldiğini görmek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına alamet eder.

Rüyada ölüyle göz göze gelmek emeklerinin karşılığını göreceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments